Islamsk Råd Norge

heading-text-right

I Guds navn, den nådige og barmhjertige.

   

Muslimposten21

dialog

TryggMuslim

   

Styrevalg

Posted av i Pressemeldinger
 • Font size: Larger Smaller
 • Visninger: 1632
 • 4 kommentarer
 • Abonner på oppdateringer
 • Skriv ut

Nominasjon til styreverv

Det ble avholdt et rådsmøte 27.08.16. Rådsmøtet vedtok å holde et ekstraordinært årsmøte den 15.10.2016 med blant annet valg av et ordinært styre frem til årsmøtet i mars 2017. Rådsmøtet oppnevnte en valgkomite bestående av fem personer som har fått følgende mandat:

 • Innstilling av kandidater til styreverv ihht vedtekter.
 • Lage liste over alle nominerte og innstilte kandidater
 • Dokumentene må sendes til sekretariatet senest innen 26.09.2016.

Medlemsorganisasjonene oppfordres til å nominere kandidater til følgende styreverv:

1. Leder

2. Nestleder

3. Økonomiansvarlig

4.Dialogsanvarlig

5. Ungdomskoordinator

6. Informasjonsansvarlig

7. Imamkomiteleder

Medlemmer av valgkomiteen samt bemyndigede personer fra medlemsorganisasjonene har nominasjonsrett. Nominasjoner skjer skriftlig til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Det oppfordres til å nominere kvinner.

Kjennskap og erfaring til muslimsk organisasjonsarbeid og styrearbeid ved moskeer eller andre muslimske organisjoner vektlegges. I tillegg vil fagsspesifikke kvalifikasjoner vurderes for de ulike styrevervene. Viktige personlige egenskaper inkluderer tålmodighet, være samlende, inneha god islamsk dannelse og manerer, samt evne og vilje til å samarbeide med andre.

Frist for nominasjon til valgkomiteen: 16 september 2016

Valgkomiteen

Gi din vurdering av dette innlegget:

Kommentarer

 • Salim lørdag, 03 september 2016

  Legg ned irn. Kontroversielle personer blir valgt inn. På tide å drive etter medlemmers ønske enn å gjøre narr av dem. Våre skattepenger blir brukt for at kunnskapsløse personer som Mehtab skal få lønn og være generalsekretær.

 • Tabrez søndag, 04 september 2016

  Jeg støtter Mehtab fullt ut. En fantastisk person og et svært godt forbilde.
  Han har gode manerer og snakker godt for oss.

  Det er synd det som skjedd.

  IRN er en Svært viktig organisasjon som absolutt bør fortsette. Det er synd det fremdeles er så stor splittelser i det muslimske trossamfunnet i Norge.
  Det kan nesten virke som at folk er mer opptatt av posisjoner enn å utgjøre en forskjell for fellesskapet.
  Noe som absolutt ikke er i tråd med vår profets Sunna.

  Måtte vi finne til hverandre igjen, for vi har bare hverandre..

 • Jonas Muhammad fredag, 16 september 2016

  @Salim, bror du står fritt til å fremme personer/kandidater som er kompetente. Kanskje du selv har tid og kompetanse til å bidra? Det enkelt å legge skylda på andre, rette pekefingeren mot andre,men selv innvie tid å bidra er noe helt annet.

  Det å gjøre en jobb i Allahs navn, det vil si frivillig er ikke noe du velger. Det er Allah(SWT) som velger ut de som skal tjene Han.

  IRN er mye mer enn bare sekretariatet som får lønn, men hva med alle de andre som har stått på og fortsatt jobber i IRN frivillig? Skal de bare gi opp fordi det er ueningenhet om en del saker/personer. Det er ikke lurt å skjære alle over en kam.

  Tilslutt vil jeg gi min fulle støtte til Mehtab, har du bedre kandidater? Kan du komme med kritikk på saker han har håndtert? Ingen er perfekte. Alle skal ha mulighet til å rette opp det som er feil og komme seg videre.

 • Tanveer Ahmed (Shoora leder , Bergen Moske) lørdag, 15 oktober 2016

  Asslamoalikum,
  Mine muslimske brødre og søstrer.
  Det er viktig å være tålmodig og tilgivende. En kan finne løsning på uenighet igjennom kommunikasjon med sin bror eller søster. IRN er en organisasjon som representerer muslimer i Norge. Det er stor ansvar for de som sitter i styre. Alle har felles mål det å tjene muslimer i Norge. Vi må respektere saker som er godkjent i et demokratisk prosess og jobbe samlet for det. IRN gjør veldig viktig arbeid i samfunn for muslimer og alle som jobber frivillig i IRN gjør sitt best. Lørdag 15.10.2016 er det årsmøte og valg av styre. Håper det blir stor deltakelse og dyktige muslimer blir valgt i styre. Det viktigste er at vi må stå sammen og jobbe for å få Allahs Rehmat.
  Allah gir oss ajjar for våre gode handlinger.
  Waalikumasslam
  Tanveer Ahmed

Skriv kommentar

Gjest lørdag, 25 februar 2017